Til deg som er mer: En hyllest til kvinner som bryter grenser

Å være "for mye" er ikke en feil, det er din styrke. Du, den "for mye" kvinnen, bærer i deg en verden av følelser, lidenskap og kraft som nekter å la seg begrense av andres forventninger eller samfunnets smale definisjoner.

Din symfoni av følelser

Du elsker med et hjerte så stort at det kan virke skremmende for noen. Du føler med en intensitet som kan oppleves som overveldende. Dette er ikke din svakhet – det er din gave. Å føle dypt er å leve fullt ut, og din evne til å omfavne disse følelsene gjør deg autentisk og ekte.

Din dans av autentisitet

Du gjemmer deg ikke. Du ler høyt, tar opp plass med dine meninger, din kropp, og ditt hjerte. Din tilstedeværelse er mer enn fysisk – den er et vitnesbyrd om at å være seg selv, fullt og helt, er dypt revolusjonerende. Ved å være autentisk, viser du verden en alternativ måte å være på.

Din skremmende lidenskap

Du er kanskje farlig, men ikke på den måten andre tror. Din fare ligger i din evne til å utfordre det etablerte, stille kritiske spørsmål og inspirere andre som kanskje føler seg mindreverdige eller oversett. Din lidenskap er kraftfull; den inspirerer og livgir.

Ubøyelig i stormen

Historien har prøvd å dempe kvinner som deg, men likevel står du stødig. Din utholdenhet og mot står som et monument mot forsøk på å redusere deg. Du representerer styrke og standhaftighet i møte med undertrykkelse og kritikk.

Speilet som reflekterer oss alle

Du er mer enn en isolert figur – du speiler hver kvinne som har blitt fortalt at hun er for mye. Din eksistens gir gjenklang i våre dypeste lengsler og i vår utrettelige ånd.

En invitasjon til å være "For Mye"

Til deg som føler deg "for mye": omfavn din helhet, din styrke, din intensitet, din følsomhet er ikke bare akseptabel, den er nødvendig. Din "for mye" er ikke en byrde; det er en gave, en kilde til helbredelse, inspirasjon og forandring.

Gjør dine bølger

Fortsett å lage bølger. Din tilstedeværelse, din stemme, dine handlinger er viktige. I en verden som forsøker å redusere og kategorisere, er ditt autentiske selv den sterkeste formen for motstand.

Du, den "for mye" kvinnen, er et symbol på håp og en feiring av det ubegrensede. Du vitner om kraften i å være helhjertet, fryktløs, og uforbeholdent deg selv. Stå stolt i din storhet, og husk at verden trenger nettopp det du har å tilby. Du er ikke bare nok; du er mer enn nok. Du er nødvendig.